Acord d'escissió de l'OCIM

El passat 10 de febrer va tenir lloc la signatura del document segons el qual l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca iniciava el seu procés de desvinculació de les dues entitats que des de la seva creació l’any 1998 l’han creada i impulsada.  Davant el Conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, la presidenta de l’OCIM, Esther Pons Barro; la presidenta de Joventuts Musicals de Ciutadella, Pilar Carreras Victory i el president de la nostra entitat, Lluís Sintes Mercadal, signaren el document de referència.
Els vincles, tot i l’acord, continuen entre les dues entitats i l’OCIM atès que es seguiran oferint concerts dins el marc dels Festivals  de Música d’Estiu a Maó i Ciutadella i d’altres projectes que sorgeixin.
La Junta Directiva de Joventuts Musicals de Maó vol expressar la seva satisfacció per la pressa d’aquesta decisió per part del grup de treball de l’OCIM, de convertir-se en una entitat jurídicament independent, amb la seva assignació econòmica per a la realització dels seus projectes, després d’intenses negociacions amb el Consell Insular de Menorca.  19 anys avalen la consolidació d’aquesta orquestra de músics professionals.  Els animam a seguir endavant amb el camí tot just encetat i els desitjam una bona continuació plena d’èxits i de satisfaccions.