4 Cordes ofereix un concert al CEIP Mateu Fontirroig

Aquest matí ha estat especial pel alumnes de música del col·legi Antoni Juan de Maó.  Anaven amb els instruments en mà a mostrar com sonen les cançons que, a través del projecte 4 Cordes, han preparat pels seus companys del col·legi Mateu Fontirroig.  L’excitació es podia notar a la sala on s’ha fet el concert.  Tothom estava expectant.
En primer lloc, els alumnes de 3r han sonat “Sol i Re” i “Dames Xineses”.  A continuació, el alumnes de 4t curs han ofert les cançons “De dos en dos” i “Cowboys i indis”.  Després ha estat el torn pels alumnes de 5è, que han demostrat els seus coneixements sonant “Tap Dancer” i una cançó molt popular:  “Como te atreves a volver” de Morat.  Finalment, la darrera actuació, a càrrec dels alumnes de 6è, ha dut a l’escenari les peces “String Street Blues” i “La Perla Negra”.
Però no us penseu que això ha estat tot!  Per acabar com toca, s’ha iniciat un debat molt divertit sobre la música.  Els espectadors, grans aplaudidors i molt agraïts, han estat dues classes de P5 i dues de primer de primària.
Mirau si els ha agradat el concert que han demanat un bis!!!!

Des d’aquí volem agrair a l’Ajuntament de Maó el suport econòmic que permet dur a terme aquest meravellós projecte 4 Cordes, que permet apropar la música a fillets i filletes que, gràcies a aquesta oportunitat, poden descobrir i interactuar amb un instrument per arribar a grans fites, com la del concert d’avui.  També donar les gràcies als tres professors que duen a terme dimarts a dimarts aquesta iniciativa:  Esther Pons Barro i Fèlix Ferrer (violins) i Pau Cardona (violoncel) i, com no, al professor de música del centre, Nico Barceló, per la seva fantàstica actitud.