4 Cordes: una primavera plena d'activitats

El projecte pedagògic i musical 4 Cordes continua viu i ben viu  entre els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è del Col·legi Antoni Juan Alemany de Maó.  Com sabeu, aquest projecte pretén donar l’oportunitat d’accedir a la cultura a al·lotes i al·lots de grups socials més desfavorits.  Prova d’això són les activitats programades pels pròxims mesos:
  • En primer lloc el proper 4 d’abril els alumnes de 4 Cordes ofereixen als alumnes del col·legi Mateu Fontirroig de Maó una actuació musical a les 12,00 h.  Aquesta actuació s’emmarca dins el compromís del grup de professors que encapçalen el projecte d’oferir una actuació a un col·legi diferent cada curs.
  • Pel mes de maig l’equip 4 Cordes està preparant, així mateix, un concert espectacular: «PERIPLUS», un viatge arreu del món en el que músics i cantants ens aproparan a la música global a través de diferents ritmes i colors.  Per aquest projecte es compta amb la cooperació de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca, l’Escola de Música de Ciutadella i una agrupació de jazz, entre d’altres col·laboradors.
  • Maó+Flors ofereix també un espai pels 4 Cordes amb una actuació dels alumnes, encara per concretar.