Concert per a trombó i piano el 18/03/2017

Novament una nova cita dins el cicle dels concerts d’hivern que Joventuts Musicals de Maó organitza.  Aquest cop serà un concert per a Trombó i Piano a càrrec del trombonista albacetenc Alejandro Cantos i el pianista d’Osca Enrique Escartín.
Serà sens dubte una interpretació gens acostumada dins els concerts de cambra, és per això que estem convençuts que atreurà a nombrós públic. Volem també animar als estudiants de música de Menorca, especialment als de vent, així com a tots aquells integrants de les bandes que tenen tanta representació arreu de l’illa en els darrers anys.
S’interpretaran obres de Leopold Mozart, Carl Maria von Weber, Franz Schubert, Camile Saint-Saëns, S. Stokowski, Aleksandr Scriabin i Henri Dutilleux, algunes d’elles per a piano sol.  Al programa de mà adjunt podreu trobar tota la informació quant als intèrprets com quant a les obres que mos oferiran.
Esperam veure-us a tots el pròxim dissabte 18 de març a les 19,00 hores a la Sala de Cultura Sant Antoni de Máo (S’Arraval, 32).  La taquilla romandrà oberta des de mitja hora abans i el preu de les entrades és de 3 € per a socis i estudiants de música i de 5 € pel públic en general.
No falteu!!